fbpx

Ostoskärryjen pesupalvelu Varsinais-Suomessa

Jaa tämä artikkeli

Hei kaikki Turun ja lähikuntien kauppiaat ja vastuuhenkilöt! Olette varmasti huomanneet, että asiakkaat tarttuvat liikkeeseen astuessaan ensimmäiseksi ostoskärryn ja -korin. Siksi on erityisen tärkeää, että kärryt ja korit ovat puhtaita ja hygieenisiä, sillä likaiset kärryt ja korit voivat antaa negatiivisen kuvan kaupan siisteydestä ja hygieniasta.

 

Suosittelemme, että kärryt ja korit pestäisiin perusteellisesti vähintään 1-2 kertaa vuodessa. Tämä auttaa pitämään kärryt ja korit puhtaina ja houkuttelevina asiakkaille. Toki, mitä useamman kärryt pestään niin sitä parempi. Haluammekin tarjota teille edullisen ratkaisun jatkuvaan kärryjen ylläpitoon. Turun Painepesu tarjoaa ostoskärryjen ja ostoskorien pesupalvelun, jossa käsittelemme kärryt ja korit puhdistusaineella, pesemme ne painepesurilla ja kuivaamme ne. Voimme myös pestä kärryt höyryllä kemikaalivapaasti, jolloin bakteerit saavat varmasti kyytiä.

Jos haluatte varmistaa, että kärryt ja korit ovat täysin bakteerivapaat, voimme käsitellä kosketuspinnat desinfioivalla aineella pesun jälkeen. Tämä auttaa poistamaan loputkin bakteerit ja virukset ja antaa asiakkaille mielenrauhan siitä, että kaupassa käynti on turvallista ja hygieenistä.

Turun Painepesu on luotettava ja ammattitaitoinen pesupalvelu, joka tarjoaa kärryjen ja korien pesun lisäksi monia muita pesupalveluita. Ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjous kärryjen ja korien pesu jo tänään!

Lisää luettavaa

Jäikö kysyttävää, haluatko lisäohjeita tai haluatko ammattilaisen paikalle?

Jätä meille viesti!

Painepesu