fbpx

Lumenpudotukset katolta

Talvisin pidämme huolen siitä, että katot pysyvät puhtaana – Lumesta ja jäästä!

Lumenpudotuspalvelumme poistaa lumet asuin- ja liikerakennusten katoilta Turussa, Raisiossa, Naantalissa, Liedossa ja muissa Varsinais-Suomen kunnossa. Olemme täysin vakuutettuja, luotettavia ja ammattitaitoisia. Meillä on yli viiden vuoden kokemus lumenpudotuksista. Yrityksemme ehkäisee katon romahtamista, rakennevaurioita, jääpuikkojen muodostumista, sekä loukkaantumisia. Työskentelemme rehellisesti ja kohtelemme jokaista kattoa aivan kuin omaamme! Käytämme ainoastaan muovisia lumenpoistolaitteita, kuten lumilapioita ja -kolia, jotta katto ei naarmuunnu. Poistamme myös ränneistä roikkuvat vaaralliset jääpuikot.

Haluatko keskustella kanssamme lumenpoistotarpeistasi? Kiireettömissä tapauksissa laitathan sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@turunpainepesu.fi ja kiireellisissä tapauksissa soita tai tekstaa numeroon 040 6841 439. Voit myös täyttää yhteydenottolomakeen. Useimmissa tapauksissa pystymme tulemaan jo saman päivän aikana poistamaan lumet katolta tai pihaltasi!

Ammattilaisen neuvot lumenpudotukseen

Turvallisuus

Lumen poistaminen katolta on erittäin vaarallista, eikä sitä saa koskaan yrittää ilman asianmukaista koulutusta. Katot ovat vaarallisia kesällä ja talvella tapaturmariskit kasvavat vielä suuremmiksi! Ammattilaisen soittaminen on aina paras vaihtoehto ja meille soittaessa saat ammattitaitoisen tiimin lisäksi kotitalousvähennyksen. Yrityksemme on erittäin ammattitaitoinen kattojen lumen ja jään poistoon. Itse asiassa omistaja Oliver on asentanut kattoja monta vuotta, myös talvisin, joten meiltä löytyy valtava tietotaito lumen pudotuksista katolta.

Ennakointi

Lumen paino katollasi voi riittää katon romahdukseen. Katot hajoavatkin Suomessa useimmiten talvella ja maksaa asunnonomistajalle suuria summia. Suosittelemmekin, että lumet poistetaan hyvissä ajoin ennen kuin katolle on muodostunut suurta hankea mikä on haastava poistaa. Lumenpudotuksen hinta on pieni verrattuna uuteen kattoon.

Kotitalousvähennys

Meidän suorittama työ on kotitalousvähennyskelpoista.

Miksi jääpuikkoja syntyy katolle?

Jääpuikkoja muodostuu, kun lunta kerääntyy katolle ja sitten sulaa. Jos ullakollasi on riittämätön eristys tai huono ilmanvaihto niin, että ullakkosi lämpenee, se lämmittää kattoa ja aiheuttaa lumen sulamisen. Sulaessaan vesi virtaa kouruihin tai katon reunaan, jossa se jäätyy jälleen muodostaen jääpuikkoja.

Miksi jääpuikot pitää poistaa heti katolta?

- Jääpuikot voivat olla merkki jääpadoista, joita muodostuu, kun vesi jäätyy katolle. Patojen sulaessa syntyy suuri riski vesivahingoille.
-Jääpuikot ovat hengenvaarallisia pudotessaan.

Jääpuikkojen poisto

Jääpuikot voidaan poistaa monella tapaa. Aina ensimmäisenä pyrimme katkomaan puikot käsin tai työkaluja käyttäen. Suuremmat jääpadot kannattaa sulattaa höyryllä, jotta vältytään kattomateriaalin vaurioitumiselta.

Ammattilaisen neuvot Jääpuikkojen poistamiseen

Miksi lumet ja jäät pitää poistaa katolta?

Romahtamisvaara

Varsinin märkä lumi painaa todella paljon, joten ölumi on hyvä poistaa ennen kuin on liian myöhäistä. Painava lumi voi romahduttaa katon.

Vauriot

Suuret lumimassat voivat vaurioittaa kattoa, sen rakenteita, sadevesijärjestelmää ja katon turvatuotteita. Pahimmassa tapauksessa koko katto joudutaan uusimaan.

Turvallisuusriski

Suuret lumimassat voivat pudota katolta ihmisten päälle, sekä lumi voi muuttua jääpuikoiksi katon reunoille. Kiinteistön omistaja on vastuussa turvallisuudesta!

Jääpuikot

Suuret lumimassat voivat pudota katolta ihmisten päälle, sekä lumi voi muuttua jääpuikoiksi katon reunoille. Kiinteistön omistaja on vastuussa turvallisuudesta!

Miten toimimme?

tarjous

Voitte jättää meille tarjouspyynnön yhteydenottolomakkeen kautta. Käsittelemme sen 24 tunnin sisällä ja annamme teille kattavan tarjouksen työstä.

yhteinen suunnitelma

Sovimme urakalle aikataulun, sekä työn toteutustavan ja käymme läpi työturvallisuuteen liittyvät seikat. Yksityiskohdat joko puhelimitse, sähköpostilla tai kohteessa.

Työn toteutus

Toteutamme työn suunnitelman mukaisesti. Huolehdimme siitä, että kohde jää puhtaaksi, eli viemme roskat pois ja suojaamme esimerkiksi seinät ja terassit tarvittaessa. Lopuksi pyydämme aina palautetta työstämme.

Lumi pois katolta Turku

Me Turun Painepesulla tarjoamme lumenpudotusta edulliseen hintaan, alkaen 299,00€. Suomi on tunnettu siitä, että lunta saattaa tulla erittäin paljon. Pahimpina vuosina lunta on tullut jopa niin paljon, että joidenkin omakotitalojen ja jopa teollisuusrakennusten kattorakenteet eivät ole kestäneet lumen painoa. On siis erittäin tärkeää, että lumi poistetaan, ennen kuin on liian myöhäistä.  Kannattaa varata lumen pudotus jo nyt, ennen kuin on liian myöhäistä!

Näin tilaat lumen pudotuksen kiireettömissä tapauksissa

  • Jätä yhteydenottopyyntö lomakkeelta
  • Soitamme sinulle mahdollisimman pian
  • Poistamme lumen katolta sovitusti
  • Jätämme kulkureitit avoimiksi
Turun Painepesu Oy:n yrittäjän Oliver ja Kalle

Asiakaskokemuksia

5/5
“I started working out at home with the Apexgoal app three months ago and I already see amazing results. I follow the workout plan the app designed for me and it works!“
Patricia J.
5/5
“I love this app! Super intuitive interface and great workout videos. The best thing about it is that I no longer need to go to the gym. Working out from home is so much better.“
James H.
5/5
“I used to go train at the gym for many years, but always got distracted and did not follow any plan. With the app, I’m more focused on my goal and get much better results “
Lora R.

Tarjouspyyntö/
Yhteydenotto

Pyrimme aina vastaamaan yhteydenottoihin 24 tunnin sisällä.