fbpx

Peltikaton
pesu

Peltikaton säännöllinen pesu poistaa epäpuhtaudet, kasvustot ja estää korroosion, mikä pidentää katon elinikää ja säilyttää sen esteettisen ulkonäön.

Peltikaton säännöllinen pesu on tärkeää

Katso video

Peltikatto on erinomainen valinta useille kodeille, kiitos sen pitkäkestoisen laadun, vahvuuden ja nykyaikaisen designin. Se kaipaa kuitenkin, jatkuvaa ylläpitoa varmistaakseen sen säilymisen parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Korroosion Torjunta
Eräs keskeinen syy peltikaton säännölliseen puhdistamiseen on ruosteeneston tärkeys. Lika, kuten lehdet ja sammal, voi kertyä katolle ja pitää yllä kosteutta, joka voi aiheuttaa ruostumista ja lyhentää katon elinikää.

Ulkoasun Parantaminen
Katon kunto heijastaa koko rakennuksen ulkonäköä. Likaisena se voi antaa vaikutelman huolimattomuudesta. Säännöllinen puhdistus auttaa ylläpitämään katon alkuperäistä väriä ja kiiltoa.

Pitkäikäisyys ja Kestävyys
Katon kunnon jatkuva ylläpito ja puhdistus voivat merkittävästi pidentää sen ikää. Poistamalla lian ja mahdolliset kasvillisuudet, katon materiaali säilyttää tehokkuutensa ja kestää kauemmin.

Peltikaton säännöllinen huolto ei ole vain visuaalisen vaikutelman vuoksi, vaan se on sijoitus rakennuksen pitkäaikaiseen kestävyyteen ja arvon säilymiseen. Kun katto pidetään kunnossa ja puhtaana, se voi palvella omistajiaan pitkän aikaa.

Pyydä ilmainen tarjous

Vastaamme yhteydenottoihin aina 24 tunnin sisällä.


Kokemuksia tyytyväisiltä asiakkailtamme

5/5
"Toimitus oli nopea, sovitut asiat pitivät, yllätyksiä ei tullut ja myös hinta oli sovitun mukainen. Erityismainintana, että sähköposteihin sai viipymättä vastauksen. Suosittelen."
Juho L.
5/5
"Kaikki sujui erittäin hyvin ja ammattitaitoisesti. Pihamme on nyt kuin uusi ja rännit tyhjät sekä kiiltävät. Tekijät olivat myös mukavaa porukkaa ja hinta-laatusuhde oli kohdillaan. Vahva suositus!"
Joni H.
5/5
“Mukava ja ammattitaitoinen porukka, työt suoritettiin sovittuna aikana ja luotettavasti. Jatkossakin tulen käyttämään kyseisen yrityksen palveluja.”
Teemu M.
"Painepesu peltikatolla edellyttää asianmukaista tekniikkaa ja paineen hallintaa välttääkseen katon vaurioitumisen. Asiantuntijat tietävät, miten suorittaa tämä puhdistusprosessi sekä turvallisesti että tehokkaasti, taaten näin katon kestävyyden ja ehkäisten mahdolliset vahingot."
Oliver Mattsson

Peltikaton pesun työvaiheet

  1. Alkutarkastus: Ennen pesun aloittamista katto tarkastetaan mahdollisten vaurioiden ja ongelmakohtien varalta.
  2. Turvavarusteiden Asettaminen: Turvallisuus on ensisijaista. Varmistetaan, että kaikki turvavarusteet, kuten köydet ja valjaat, ovat paikoillaan ja käytössä oikein.
  3. Painepesu: Katolta poistetaan epäpuhtaudet käyttäen oikeaa painetta ja suutinta, varoen vahingoittamasta kattoa.
  4. Lopputarkastus ja -siivous

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä teille paras ratkaisu.