fbpx

Rännien tyhjennys.

Tyhjennämme ja putsaamme rännit, vesikourut ja syöksytorvet Turussa ja sen lähikunnissa. Käytössämme on ammattitason välineet, joten saamme suuremmatkin tukokset avattua. Halutessanne voimme myös tarkistaa rännien kunnon, sekä kallistukset ja tehdä tarvittavat korjaustoimenpiteet. Muista kotitalousvähennys 60%!

Rännien ja syöksytorvien tyhjennykset kotitalouksille

Vesikourujen puhdistus on olennainen osa rakennuksen huoltoa. Puhtaat rännit takaavat sadevesien sujuvan virtauksen ja ehkäisevät syöksytorvien tukosten syntymistä. Säännöllinen rännien puhdistus vähentää myös korjaustarpeita ja pidentää sadevesijärjestelmän käyttöikää.

Rännien puhdistuspalvelumme on edullinen ja kotitalousvähennyskelpoinen, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon niin omakotitalojen kuin mökkien tarpeisiin. Säästä aikaa ja vaivaa – anna meidän huolehtia rännien puhdistuksesta puolestasi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous rännien puhdistuksesta. Autamme mielellämme pitämään sadevesijärjestelmän toimintakunnossa ja suojaamassa rakennustasi kosteudelta ja vesivahingoilta.

Selkeytimme hinnoittelumalliamme

1. kerroksinen omakotitalo

249
00€
 • Kotitalous-
  vähennyskelpoinen!
 • 50 metriä ränniä. Lisämetrit 5e/m
 • Syöksytorvien tukosten avaus
 • Roskien poisvienti

2. Kerroksinen omakotitalo

299
00€
 • Kotitalous-
  vähennyskelpoinen!
 • 50 metriä ränniä. Lisämetrit 5e/m
 • Syöksytorvien tukosten avaus
 • Roskien poisvienti

3. Kerroksinen omakotitalo

325
00€
 • Kotitalous-
  vähennyskelpoinen!
 • 50 metriä ränniä. Lisämetrit 5e/m
 • Syöksytorvien tukosten avaus
 • Roskien poisvienti

Metodimme

Musta ränni täynnä havunneulasia

Rännien tyhjennys

Aloitamme rännien puhdistuksen aina tarkistamalla kameralla rännien kunnon ja nykytilan. Tyhjennämme rännit maasta käsin, jotta vältytään vaaratilanteilta. Käytössämme on tehokas räystäs- ja vesikouru imuri, joka kykenee irrottamaan kaiken irtolian sadevesijärjestelmästäsi, jopa 13 metrin korkuudelta. Hävitämme lehdet, oksat ja muun irtolian sopimuksen mukaan joko itse lisähinnasta kaatopaikalle tai sitten asiakkaan kompostiin.

Syöksytorvien tukosten avaaminen

Syöksytorvi tukossa? Käytössämme on 20 metrinen putken puhdistusletku, jonka avulla saamme avattua pahemmatkin tukokset pidemmistäkin ränneistä. Painepesuri ja letku tuottavat jopa 250 barin paineen syöksytorveen, joten suuremmatkin risut saadaan pudotettua putkesta. Lopuksi aina varmistamme, että syöksytorveen ei ole jäänyt ylimääräistä irtolikaa.

Rännien tyhjennys Turku
Musta ränni täynnä havunneulasia Musta ränni tyhjennetty havunneulasista

Miksi rännit tulee tyhjentää säännöllisesti?

Vesivahingot

Tukokset ränneissä pysäyttävät veden virtauksen, jolloin lätäköt katolla voivat aiheuttaa vesivahingon. Pahimmassa tapauksessa kosteus pääsee rakenteisiin, jolloin talo voi homehtua.

Halkeilu

Sadevesijärjestelmään jäänyt vesi jäätyy talvella. Jäätynyt vesi voi rikkoa rännit, jolloin edessä on kallis remontti.

Jää

Mikäli rännit ovat tukossa, niin silloin vesi valuu vääriä reittejä pitkin maahan. Varsinkin talvella tämä on ongelmallista, koska vesi valuu todennäköisesti suoraan kävelytielle. Vesi jäätyy ja luo pihasta luistinradan.

Asunnon arvo

Hyväkuntoiset ja puhtaat rännit ovat edellytys sille, että rakennuksen kunto pysyy hyvänä. Puhtaat rännit myös viestivät siitä, että asuntoa huolletaan asianmukaisesti.

Miten toimimme?

tarjous

Voitte jättää meille tarjouspyynnön yhteydenottolomakkeen kautta. Käsittelemme sen 24 tunnin sisällä ja annamme teille kattavan tarjouksen työstä.

yhteinen suunnitelma

Sovimme urakalle aikataulun, sekä työn toteutustavan ja käymme läpi työturvallisuuteen liittyvät seikat. Yksityiskohdat joko puhelimitse, sähköpostilla tai kohteessa.

Työn toteutus

Toteutamme työn suunnitelman mukaisesti. Huolehdimme siitä, että kohde jää puhtaaksi, eli viemme roskat pois ja suojaamme esimerkiksi seinät ja terassit tarvittaessa. Lopuksi pyydämme aina palautetta työstämme.

Rännien puhdistus Turku

Tukkeutuneet vesikourut voivat vahingoittaa rakennustasi, sekä tikapuille nouseminen tai katolla käveleminen rännien puhdistamiseksi voi olla erittäin vaarallista. Kourujen puhdistus on yksi tärkeimmistä huoltokohteista joita tarjoamme.

Poistamme lehdet, oksat ja muut roskat imuroimalla sadevesijärjestelmästäsi ja puhdistamme syöksyputket korkealla vedenpaineella, jolloin saamme kaikki tukokset avattua tehokkaasti. Jos kouruissa tai syöksykieroissa on tukoksia, huuhtelemme ne uudelleen vedellä ja jopa puramme kourut tarvittaessa. Kun vesikourujen puhdistustyöt on tehty, kaikki roskat siivotaan ja hävitetään, joten sinun ei tarvitse huolehtia niistä.  

Likainen tiilikatto, sekä pestävät aurinkopaneelit
Rännien puhdistus Turku

Asiakaskokemuksia

5/5
“I started working out at home with the Apexgoal app three months ago and I already see amazing results. I follow the workout plan the app designed for me and it works!“
Patricia J.
5/5
“I love this app! Super intuitive interface and great workout videos. The best thing about it is that I no longer need to go to the gym. Working out from home is so much better.“
James H.
5/5
“I used to go train at the gym for many years, but always got distracted and did not follow any plan. With the app, I’m more focused on my goal and get much better results “
Lora R.

Tarjouspyyntö/
Yhteydenotto

Pyrimme aina vastaamaan yhteydenottoihin 24 tunnin sisällä.