Ulkoalueiden puhdistus

Tarjoamme laadukasta ja tehokasta ulkoalueiden puhdistusta Varsinais-Suomen alueella. Palvelumme kattaa pihakiveykset, pihalaatoitukset, sekä asfaltoidut piha-alueet, kulkuväylät sekä terassit. Painepesulla poistamme pinttyneen lian, sammaleen, levän, jäkälän ja muun mikrobikasvuston.

4 syytä pestä piha

Ensivaikutelma

Puhdas piha luo hienon ensivaikutelman. Öljytahrat, lehdet ja muta eivät ole kenenkään mielestä kaunista!

Kunnon ylläpito

Likainen piha kerää helposti itseensä lisää likaa, mikä voi rappeuttaa esimerkiksi betonia tai asfalttia.

Liukkaus

Talvella lehtikasat ja muta jäätyvät, jolloin pihasta tulee todella liukas. Jäätyneitä kasoja on myös vaikea irrottaa.

Asunnon arvo

Viihtyisä ja puhdas piha nostaa asuntosi arvoa.

Sammaleen poisto pihakivetykseltä

Hellävarainen

Käytämme sammaleen estoon, sekä poistoon kemikaalia, jonka seos soveltuu lian, sammaleen, ja homeen poistoon pihakivetyksiltä. Aine tuhoaa kasvuston ja antaa suojan uutta kasvustoa vastaan. Jotta kasvustosta päästään kokonaan eroon, niin elävä kasvusto on tapettava juuria myöten.

Miten sammaleen poistoon tulee varautua?

Ennen kemikaalien levitystä pihakivetyksen ja sammaleen/jäkälän tulee olla täysin kuivia. Kosteaan kasvustoon aine ei pääse vaikuttamaan niin tehokkaasti. Mikäli kasvusto on kuiva, käsittely voidaan toteuttaa. Aluksi poistamme pinnalta kaikki irtoroskat harjaamalla kovaa, sekä lopuksi lehtipuhaltimella.

Aineen levitys

Kun lehdet, neulaset ja muu irtoava maa-aines on saatu siirrettyä pihakivetykseltä, voidaan aloittaa aineen levitys. Aine levitetään matalapaineruiskulla siten, että aine pääsee vaikuttamaan jokaiseen kasvuston soluun.

Lopputyöt

Kemikaalit jätetään vaikuttamaan puhdistettavalle pinnalle useammaksi viikoksi, jopa kuukausiksi. Tällöin aine pääsee vaikuttamaan parhaiten ja sade irrottaa kuolleen kasvuston itsestään. Voimme myös pyydettäessä tulla pesemään pihan painepesurilla, mutta aikaisintaan noin kuukauden päästä aineen levityksestä.

Miten toimimme?

tarjous

Voitte jättää meille tarjouspyynnön yhteydenottolomakkeen kautta. Käsittelemme sen 24 tunnin sisällä ja annamme teille kattavan tarjouksen työstä.

yhteinen suunnitelma

Sovimme urakalle aikataulun, sekä työn toteutustavan ja käymme läpi työturvallisuuteen liittyvät seikat. Yksityiskohdat joko puhelimitse, sähköpostilla tai kohteessa.

Työn toteutus

Toteutamme työn suunnitelman mukaisesti. Huolehdimme siitä, että kohde jää puhtaaksi, eli viemme roskat pois ja suojaamme esimerkiksi seinät ja terassit tarvittaessa. Lopuksi pyydämme aina palautetta työstämme.

Piha-alueiden puhdistus

Poistamme jopa vuosikymmeniä pinttyneet tahrat ja käytönjäljet. Jos sinulla on öljytahroja tai muita ajoneuvoista tulleita jälkiä, voimme auttaa. Puhdistamme ajotiesi ja jalkakäytäväsi betonin ja kivet, jotta kiinteistösi näyttäisi uudelta! Hoidamme myös terassipesut!

Turun Painepesu Oy on erikoistunut betoni- ja kivipintojen puhdistukseen, jossa käytetään ammattitason pesuaineita ja laitteita.

Puhdas betonitie

Asiakaskokemuksia

5/5
“I started working out at home with the Apexgoal app three months ago and I already see amazing results. I follow the workout plan the app designed for me and it works!“
Patricia J.
5/5
“I love this app! Super intuitive interface and great workout videos. The best thing about it is that I no longer need to go to the gym. Working out from home is so much better.“
James H.
5/5
“I used to go train at the gym for many years, but always got distracted and did not follow any plan. With the app, I’m more focused on my goal and get much better results “
Lora R.

Tarjouspyyntö/
Yhteydenotto

Pyrimme aina vastaamaan yhteydenottoihin 24 tunnin sisällä.