fbpx

Tiilikaton
puhdistus

Tiilikaton puhdistus sammaleesta tulisi suorittaa välittömästi, kun kasvustoa havaitaan. Tämä voidaan tehdä joko huolellisesti harjaamalla tai painepesurilla käyttäen oikeaa painetta. Lopuksi on tärkeää levittää kasvuston estoaineet.

Hyödyt

Panostamalla säännölliseen mekaaniseen sammaleen poistoon varmistat, että kattosi säilyy hyvässä kunnossa, säilyttää ulkonäkönsä ja palvelee sinua pitkään. Ota meihin yhteyttä lisätietojen saamiseksi palveluistamme ja varaa aika kattosi kunnostukseen jo tänään!

Mekaaninen sammaleen poisto katolta on tehokas ja samalla hellävarainen ratkaisu, joka auttaa säilyttämään katon kunnossa.

Katto toimii kotisi suojakilpenä, ja ajan myötä sille voi kertyä sammalta ja muita kasvustoja, jotka voivat vahingoittaa katon rakennetta ja ulkonäköä. Hellävarainen mekaaninen sammaleen poisto katolta on tehokas tapa pitää huolta katon kunnosta ja pidentää sen käyttöikää.

Miten mekaaninen sammaleen poisto toimii?

Hellävarainen harjaus: Käytämme erikoisharjoja, jotka poistavat irtosammeleen ja muita kasvustoja tiilikatolta ilman, että ne vahingoittavat tiilen pintaa.

  1. Kasvuston estokäsittely: Kun katto on puhdistettu irtosammetista, levitämme suojakerroksen, joka estää uuden sammaleen ja jäkälän kasvun. Tämä pitää katon puhtaampana ja suojattuna pidemmän aikaa.
  2. Kasvuston Estoaineen Levitys: Kun katto on puhdistettu irtosammaleesta, levitämme kasvuston estoaineen. Tämä suojaava kerros estää uuden sammaleen ja jäkälän kasvun, jotta kattosi pysyy puhtaana ja suojattuna pidempään.

Tiilikaton huolto on tärkeää

Tiilikaton mekaaninen puhdistus vai painepesu?

Tiilikaton mekaaninen puhdistus on menetelmä, jossa kattoa harjataan huolellisesti, poistamalla lika, sammal ja muut epäpuhtaudet. Tämä menetelmä on hellävarainen tiilikatolle, ja se vähentää riskiä katteen vaurioitumisesta. Mekaanisen puhdistuksen jälkeen katto on valmis kasvuston estoaineiden levitykseen, jotka estävät sammaleen ja levän kasvun tulevaisuudessa.

Tiilikaton painepesu on nopeampi ja tehokkaampi tapa poistaa pinttyneet liat ja kasvustot, mutta sillä on omat haasteensa. Vaikka painepesu saa katon näyttämään uudelta, se saattaa kuluttaa tiilikaton pintaa, mikä voi altistaa katon sään ja UV-säteilyn haitallisille vaikutuksille. Tästä syystä on äärimmäisen tärkeää käsitellä katto suoja-aineella tai suorittaa uudelleenmaalaus painepesun jälkeen. Tämä toimenpide ei ainoastaan palauta katon suojaa, vaan myös pidentää katon käyttöikää ja ehkäisee kosteuden ja sammaleen tunkeutumisen katon alle

Jätä homma ammattilaisille

Mietitkö parasta ratkaisua sinun tiilikatolle? Jätä viesti, niin autamme päätöksessä!

Pyydä ilmainen tarjous

Vastaamme yhteydenottoihin aina 24 tunnin sisällä.

Kokemuksia tyytyväisiltä asiakkailtamme

5/5
"Toimitus oli nopea, sovitut asiat pitivät, yllätyksiä ei tullut ja myös hinta oli sovitun mukainen. Erityismainintana, että sähköposteihin sai viipymättä vastauksen. Suosittelen."
Juho L.
5/5
"Kaikki sujui erittäin hyvin ja ammattitaitoisesti. Pihamme on nyt kuin uusi ja rännit tyhjät sekä kiiltävät. Tekijät olivat myös mukavaa porukkaa ja hinta-laatusuhde oli kohdillaan. Vahva suositus!"
Joni H.
5/5
“Mukava ja ammattitaitoinen porukka, työt suoritettiin sovittuna aikana ja luotettavasti. Jatkossakin tulen käyttämään kyseisen yrityksen palveluja.”
Teemu M.
"Sammaleen poistaminen tiilikatoilta edellyttää harkittua strategiaa. Tulee pohtia, mikä menetelmä palvelee kattoa parhaiten, miten työ voidaan suorittaa turvallisesti ja mikä vaihtoehto tarjoaa kestävimmän lopputuloksen."
Oliver Mattsson

Tiilikaton puhdistuksen työvaiheet

  1. Alkutarkastus: Ennen puhdistuksen aloittamista katto tarkastetaan vaurioiden ja ongelmakohtien varalta.
  2. Mekaaninen harjaus: Poistetaan sammal, lika ja muut epäpuhtaudet mekaanisesti harjaamalla
  3. Kasvuston estoaineen levitys: Levitetään estoainetta estämään sammalen ja levän kasvua tulevaisuudessa.
  4. Loppusiivous

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä teille paras ratkaisu.