fbpx

Kotitalousvähennys 2023

Kopio Template 2x1 kuvakoko Kotisivu51 Artikkelit

Jaa tämä artikkeli

Kotitalousvähennys on verovähennys, joka myönnetään kotitalouden arjen helpottamiseen liittyvistä palveluista. Tämä etuus voi auttaa kotitalouksia säästämään veroissaan jopa 60 prosenttia tehdyn työn tai palvelun kustannuksista, mutta enintään 2250 euroa vuodessa. Turun Painepesun tarjoamat palvelut, kuten rännien puhdistus, katon pesu ja pihalaattojen puhdistus ovat erinomaisia esimerkkejä kotitalousvähennyksen piiriin kuuluvista palveluista.

Rännien puhdistus on tärkeä huoltotoimenpide, joka ehkäisee vesivahinkoja ja homeongelmia. Turun Painepesun ammattitaitoiset työntekijät puhdistavat rännit tehokkaasti ja turvallisesti, ja kotitalousvähennys auttaa asiakkaitamme säästämään veroissaan tällaisista palveluista. Samoin katon pesu ja pihalaattojen puhdistus ovat tärkeitä huoltotoimenpiteitä, joita kannattaa tehdä säännöllisesti.

Kotitalousvähennyksen hakeminen on helppoa. Se haetaan veroilmoituksella, ja vähennys lasketaan automaattisesti verotuksessa. Kotitalousvähennys ei koske kaikkia kotitalouspalveluita, joten on tärkeää varmistaa, että käytetty palvelu täyttää vähennyksen saamisen ehdot. Turun Painepesun tarjoamat palvelut täyttävät nämä ehdot, ja voimme auttaa asiakkaitamme vähennyksen hakemisessa.

Kotitalousvähennys on tärkeä etuus, joka voi auttaa kotitalouksia säästämään rahaa ja saamaan tarvitsemansa huolto- ja hoitotyöt helpommin. Turun Painepesun tarjoamat palvelut, kuten rännien puhdistus, katon pesu ja pihalaattojen puhdistus ovat erinomaisia esimerkkejä palveluista, joista voi hyötyä kotitalousvähennyksestä.

Lähde: https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/vahennykset/kotitalousvahennys/

Lisää luettavaa

Jäikö kysyttävää, haluatko lisäohjeita tai haluatko ammattilaisen paikalle?

Jätä meille viesti!

Painepesu