fbpx

Rännien puhdistus Turku

Me imuroimme vesikourut maasta käsin turvallisesti! Rännien puhdistuksella parannat sadevesijärjestelmän toimivuutta ja turvallisuutta. Rännit keräävät lehtiä, neulasia ja likavettä, jotka voivat aiheuttaa vaurioita rakennuksen perustuksille. Teemme perusteellista ja ammattitaitoista työtä varmistaaksemme, että rännisi ovat tyhjät ja kestävät tulevaisuudessa. Käytämme erilaisia tekniikoita ja tarvikkeita varmistaaksemme, että rännit ovat puhtaat ja vapaat roskista turvallisesti. Ota yhteyttä ja tilaa rännienpuhdistus nyt!

Miksi rännit tulee puhdistaa säännöllisesti?

Rännit eli räystäskourut ja syöksytorvet ovat tärkeitä talon kunnossapidon kannalta. Ne ovat vastuussa sade- ja sulamisveden hallitusta ohjaamisesta pois talon seinien ja sokkelin vierustalta. Rännien puhdistus säännöllisesti pitää sadevesijärjestelmän toimivana. Rännien puhdistus vaatii asianmukaiset työvälineet, sillä ne sijaitsevat korkealla. Yleensä omakotitalossa ne voidaan puhdistaa tikkailta tai helpommin ja turvallisemmin siihen tarkoitetulla jatkovarrellisella työkalulla maasta käsin. Rännien puhdistuksessa tärkeintä on kerätä kaikki sammal, neulaset, lehdet ja muu jäte pois kouruista ja huuhdella kourut vesiletkulla tai painepesurilla. Mikäli huomaat, että rännit ovat vaurioituneet tai vuotavat, on tärkeää korjata ne mahdollisimman nopeasti välttääkseen kosteusvaurion.
 
5 Syytä puhdistaa vesikourut
 
1.      Estää vesivahinkoja
2.      Parantaa vesiviemärin toimintaa
3.      Estää homeen ja likaantumisen
4.      Parantaa talon ulkonäköä
5.      Pidentää vesikourujen elinikää
 

Miksi pitää huoltaa rännit 2 kertaa vuodessa

Rännien ja sadevesijärjestelmien puhdistus on erittäin tärkeää huoltotyötä omakotitalossa. On suositeltavaa tehdä tämä toimenpide vähintään 2 kertaa vuodessa, syksyisin ja keväisin. Tämä johtuu siitä, että räystäille kertyy helposti lehdet, neulaset ja muu ekologinen materiaali, joka saattaa tukkia rännit ja aiheuttaa vesivahinkoja tai julkisivuvaurioita. Säännöllinen puhdistus takaa rännille pidemmän käyttöiän ja vähentää ruostevaurioiden ja reikien riskiä. Jos rännissä on merkkejä ruostevaurioista tai reikiä, kannattaa harkita niiden vaihtamista. Pienet reiät voidaan paikata, mutta ne eivät ole pitkäkestoinen ratkaisu. Ruoste on ongelma, joka leviää nopeasti ja syö uusia kohtia aiempien ruostuneiden paikkojen viereltä, joten aina turvallisinta on vaihtaa uudet rännit jos suurempia ongelmia on havaittavissa.

Huvilan rännien puhdistus