fbpx

Katon pesu Naantali

Pesemme ja pinnoitamme pelti- ja tiilikattoja Naantalin alueella. Ammattimainen kattopesu on tärkeää kosteusvaurioiden ja likaantumisen välttämiseksi. Puhdas katto suojaa rakenteita ja parantaa talon ulkonäköä. Varaa nyt!

Miksi katto tulee pestä säännöllisesti?

Kattojen puhdistus on tärkeää monista syistä. Seuraavassa esitämme kuusi hyvää syytä miksi katto kannattaa pestä:

 1. Vaurioiden estäminen: Kertynyt lika, roskat ja kasvusto voivat aiheuttaa katolle vaurioita, kuten vuotoja. Puhdistus poistaa nämä ja estää vaurioiden syntymistä.
 2. Keston parantaminen: Puhdistus parantaa katon kestävyyttä, sillä lika ja roskat voivat aiheuttaa kulumista. Puhdistus pidentää katon käyttöikää.
 3. Ulkonäön parantaminen: Puhtaalta näyttävä katto näyttää hyvinvoivalta ja siistiltä, mikä parantaa talon ulkonäköä ja lisää sen arvoa.
 4. Kosteuden vähentäminen: Kertynyt lika ja roskat voivat estää katon kuivumista, joka johtaa kosteuden kertymiseen. Puhdistus poistaa nämä ja mahdollistaa katon kuivumisen.
 5. Turvallisuuden parantaminen: Likaiset ja roskaiset katot ovat liukkaita ja aiheuttavat loukkaantumisvaaran. Puhdistus poistaa nämä ja parantaa katon turvallisuutta.
 6. Kosteusvaurioiden vähentäminen: Kosteusvaurioita esiintyy usein katoilla, joilla on runsaasti likaa ja roskaa. Puhdistaminen poistaa nämä ja vähentää kosteusvaurioiden todennäköisyyttä.

Katon pesu painepesurilla vai kemiallinen käsittely?

Kattopesu voidaan suorittaa sekä painepesurilla että kattomateriaalia säästävällä kemiallisella sammaleen estoaine -käsittelyllä.

Painepesurilla puhdistus on nopeampi ja tehokkaampi tapa poistaa katolta lika ja roskat, mutta sen jälkeen olisi hyvä suorittaa katon huoltomaalaus. Painepesurilla tehty kattopesu soveltuu erityisesti kivi- ja betonikatoille. Ammattilaisen suorittama painepesu ei vahingoita kattoa.

Kemiallinen käsittely on hellävaraisempi vaihtoehto painepesulle. Tämä menetelmä sopii erityisesti uudemmille katoille joissa on vasta vähän sammaletta tai jäkälää. Kemikaalit tuhoavat kasvuston pitkän aikavälin sisällä ja jättävät useamman vuoden suojan tulevia kasvustoja vastaan. 

Kumpaa vaihtoehtoa valitset, kannattaa huolehtia että valittu menetelmä sopii kattotyypillesi. Jätä yhteydenottopyyntö heti!

Huvilan rännien puhdistus

Miten me pesemme katon?

Katonpesu on tärkeää tehdä säännöllisesti, sillä se suojaa kattoa vaurioilta ja pitää ulkonäön hyvänä. Me tarjoamme Naantalin alueella kattojen puhdistusta käyttäen kuumapainepesua tai hellää kemiallista käsittelyä.

 1. Aloitamme kattotarkastuksella, jossa kartoitamme kattosi kunnon ja mahdolliset vauriot. Tämän jälkeen valitsemme oikean pesutavan kattotyypin ja -kunnon mukaan.Talon ja piha-alueen suojaus: Ennen kattopesua suojataan talon ja piha-alueen esineet, ikkunat ja ovet, jotta likavettä ei roiskuisi talon sisälle tai vahingoittaisi piha-aluetta. 

 2. Katolta irtoroskien poisto: Ennen puhdistusta katolta poistetaan irtoroskat harjaamalla tai lehtipuhaltimella.

 3. Suoritamme kattopesun valitsemallamme tavalla, kuumapainepesulla tai kemiallisella käsittelyllä.

 4. Tarvittaessa korjaamme kattosi vauriot ja suojaamme sen uusilta vaurioilta.

 5. Lopuksi teemme loppusiivouksen ja tarkastamme kattosi yhdessä asiakkaan kanssa, jotta varmistamme että kaikki on tehty asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Jätä meille viesti, jos haluat pitää kattosi puhtaana ja kauniina säännöllisellä pesulla. Me huolehdimme siitä että kattosi säilyy hyvässä kunnossa vuodesta toiseen.

Tiilikattojen pesuhinnasto

Sammaleen estoaineen
levitys

alk. 5€/m²

Tarjoamme ammattitaitoisen ja tehokkaan katon Biocomb-sammaleenestoaineen levityksen. Huolehdimme siitä, että kattosi pysyy puhtaana ja turvallisena pitkään. Aloitamme harjaamalla kattosi suurimmista sammalista, neulasista ja muista epäpuhtauksista, jotta saamme levitettyä sammaleenestoaineen mahdollisimman hyvin kattopinnalle. Levitämme Biocomb-sammaleenestoaineen tasaisesti kattopinnalle sumuttamalla tai ruiskuttamalla, ja huolehdimme siitä, että saamme käsiteltyä kaikki mahdolliset alueet, jotka ovat alttiina sammalleen kasvulle. Biocomb on luonnonmukainen ja biologinen sammaleenestoaine, joten se ei vahingoita ympäristöä tai terveellistä kasvillisuutta. Aine vaikuttaa useamman kuukauden ajan.

Tiilikaton pesu, sammaleenesto ja maalaus

ALk 10€/m²

Tarjoamme myös tiilikattojen huoltomaalausta, joka sisältää katon täydellisen puhdistamisen painepesurilla kuumalla vedellä, sekä Biocomb -käsittelyn. Tämä poistaa kaiken näkyvän lian ja kasvuston tiilestä. Puhdistuksen jälkeen käsittelemme katon sammaleenestoaineella, joka tuhoaa sammaleen juuret ja estää uuden kasvuston syntymistä. Lopuksi maalaamme/pinnoitamme ruiskuttamalla kattosi haluamallasi värillä. Katon huoltomaalaus suojaa tiiltä ja parantaa katon kestävyyttä sekä estää vaurioita, kuten vesivuotoja ja sammaleen kasvua pitkällä aikavälillä. Palvelumme sisältää aina myös rännien tyhjennyksen.


Peltikattojen pesuhinnasto

Sammaleen estoaineen
levitys

alk. 5€/m²

Tarjoamme edullista peltikaton puhdistusratkaisua, joka hyödyntää sateen tehokkuutta. Sammaleenestokäsittely poistaa orgaanisen mikrobikasvuston, kuten sammaleen, jäkälän ja levän katolta. Käsittelyaine levitetään katolle ja sade hoitaa loput huuhtaen pois kuolleet kasvustot. Tulokset näkyvät ajan kanssa ja katto puhdistuu tyypillisesti 6-24 kuukauden sisällä käsittelystä. Tämä ratkaisu soveltuu erityisesti peltikatoille, joissa lika on pääosin orgaanista ja kasvustoa on vain vähän. Se voidaan käyttää myös säännöllisesti ennaltaehkäisevänä käsittelynä estääkseen sammaleen ja jäkälän muodostumista. Ennaltaehkäisevä vaikutus riippuu peltikatteen pinnoitteen huokoisuudesta.

Tiilikaton pesu, sammaleenesto ja maalaus

ALk 10€/m²

Tarjoamme nopeaa ja tehokasta peltikaton puhdistusratkaisua käyttäen painepesuria. Pesu poistaa täydellisesti kaiken näkyvän lian ja kasvuston. Tarvittaessa käsittelemme hankalat kohdat erikoispesuaineella ennen painepesua, jotta lika irtoaa helpommin ja varmistamme laadukkaan lopputuloksen. Käytämme lähtökohtaisesti aina lämmitä vettä, joka parantaa pesutulosta. Tämän jälkeen huoltomaalaamme peltikaton valitsemallasi värillä.