fbpx

Yrityksille suunnatut palvelut

Tarjoamme Varsinais-suomen alueella toimiville yrityksille pesupalveluita. Palvelutarjontaamme kuuluu liikerakennusten pesua, mikä lisää yrityksesi houkuttelevuutta. Pesty julkisivu ja parkkipaikka viestivät sitä, että yrityksessä hoidetaan asiat kunnolla ja viihtyvyyteen panostetaan. Teemme yhteistyötä kanssasi kiinteistösi minkä tahansa osan siivoamiseksi ja annamme sinulle rehellisen ja reilun hinnoittelun. Turun Katto- ja Pihapesu on oikea kumppani yrityksesi pesutarpeisiin!

Kattojen puhdistus

Monet yritykset ovat liian kiireisiä hoitamaan itse kattojen pesut. Se on mielestämme täysin hyväksyttävää, kunhan katosta pidetään huolta ettei se huono kunto ala vaikuttamaan negatiivisesti yrityksesi omaisuuden arvoon. Teemme kiinteistösi huoltamisesta mahdollisimman helppoa tarjoamalla nopean ja edullisen puhdistuksen ja tai painepesun. Lähetä meille viesti tänään ja pyydä ilmainen arvio.

Julkisivun siivous

 

Liikkeen ensivaikutelma on kaikki kaikessa. Se luodaan jo siinä vaiheessa, kun asiakas kurvaa liikkeesi pihaan. Onko asfaltti mutainen ja täynnä öljyjälkiä? Onko kauppasi kivetys aivan mudassa? Heikko ensivaikutelma voi pahimmassa tapauksessa ajaa asiakkaat pois! Jätä meille yhteydenottopyyntö jo tänään saadaksesi ilmainen konsultaatio.

Parkkipaikkojen ja autotallien siivous

Turun Painepesu Oy tarjoaa Varsinais-Suomen alueella parkkipaikkojen pesua vankalla ammattitaidolle. Emme pelkää öljytahroja tai pinttinyttä likaa. Pesemme niin yritysten, kuin taloyhtiöiden parkkipaikat, joten ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Taloyhtiöt

Isännöitsijät tietävät, että asunto-osakeyhtiöiden hallinta ja ylläpito on enemmän kuin kokopäivätyötä. Turun Katto- ja Pihapesu tarjoaa taloyhtiöille edullisia ja luotettavia painepesupalveluja Turun, Raision, Naantalin, Liedon, Maskun ja Nousiaisten alueella. Soita jo tänään ja pyydä ilmainen arvio!

Lumen pudotus

Suomessa on satanut monena vuotena lunta niin paljon, että suuret kattopintaalat ovat olleet todella kovilla painolastin takia. Joskus lunta on tullut jopa niin paljon, että varasto- ja tehdasrakennusten katot eivät ole kestäneet suurta lumimassaa. Suosittelemme, että lumi pudotetaan katolta, ennen kuin vahinko on jo ehtinyt tapahtua. Turun Katto- ja Pihapesulla tarjoamme lumenpudotusta edulliseen hintaan. Kannattaa varata lumen pudotus jo nyt, ennen kuin on liian myöhäistä!

Graffitin poisto

Poistamme graffitit ammattitason kemikaaleilla. Lähetä kuva graffitista jonka haluat poistaa, niin annamme hinta-arvion!

Onko mielessäsi jokin muu palvelu?

Toteutamme kaikenlaisia pesutehtäviä, joten älä epäröi laittaa meille viestiä aiheesta. 

Pyydä ilmainen tarjous!

Kokeneet työntekijämme keskustelevat mielellään kanssasi projektistasi ja antavat ammattimaisen tarjouksen työstä.