fbpx

Ostoskärryjen pesupalvelu

Pidä huolta kauppasi kärryistä ja koreista ja anna asiakkaille hygieeninen ja miellyttävä ostoskokemus! Me tarjoamme ostoskärryjen ja ostoskorien pesupalvelun, joka sisältää puhdistusaineella käsittelyn, painepesun sekä huolellisen kuivauksen. Tarvittaessa voimme myös desinfioida kosketuspinnat. Tarjoamme myös täysin kemikaalittoman höyrypesuvaihtoehdon. Älä jätä likaisia kärryjä ja koreja asiakkaiden käsiin, vaan varaa kärryjen ja korien pesu ammattilaisilta jo tänään!

Miksi ostoskärryjen pesu on tärkeää?

  1. Hygienia: Ostoskärryt ovat alttiina monenlaisille bakteereille ja viruksille, jotka voivat levitä käyttäjästä toiseen. Pesu poistaa nämä taudinaiheuttajat ja pitää kärryt puhtaina ja hygieenisinä.
  2. Asiakaskokemus: Ensivaikutelma on tärkeä, ja likaiset kärryt ja korit voivat antaa negatiivisen kuvan kaupan siisteydestä ja hygieniasta. Puhtaat kärryt ja korit luovat miellyttävämmän ja ammattimaisemman vaikutelman asiakkaille.
  3. Kestävyys: Säännöllinen pesu auttaa pitämään kärryt ja korit hyvässä kunnossa pidempään. Likaiset kärryt ja korit voivat kulua nopeammin ja joutua korjauksiin tai jopa uusittavaksi aikaisemmin kuin puhtaat kärryt.

Miten me pesemme ostoskärryt?

Kuten kaikissa muissakin pesutöissä, niin kaikki alkaa suunnitelmasta.

  1. Suunnitelman tekeminen: mitä pestään, missä pestään ja miten pestään. Tähän vaikuttaa moni asia, kuten kärryjen lukumäärä, kärryjen kunto ja budjetti.

  2. Pesupaikan perustaminen: Pesupaikan perustamisessa tulee ottaa huomioon jätevesikaivon sijainti, asiakkaat, sekä turvallisuus. Alue rajataan varoitusteipillä.

  3. Kärryjen nouto: Kärryt noudetaan joko kaikki kerralla tai sitten osissa. 

  4. Pesu: Kärryt pestään sovitulla menetelmällä, joko pesuaineen kanssa tai höyryllä. Kärryt voidaan myös desinfioida tarvittaessa.

  5. Kuivaus: Kärryt kuivataan lehtipuhaltimella ja viedään sovittuun paikkaan pesun lopuksi.

Ota yhteyttä meihin, mikäli haluat pitää kärrysi puhtaana!

Lisäpalvelut

Ota yhteyttä

Leave us a message