fbpx

Kattopesu
Turku, Raisio, Naantali, Lieto, Kaarina

Turun Painepesu Oy pesee katot Varsinais-Suomen alueella. Useimmat kattomateriaalit Turun seudulla ovat tiili- ja peltikattoja, joiden pesuihin olemme erikoistuneet. Haluamme puhdistaa ja suojata kalleinta omaisuuttasi parhaalla mahdollisella tavalla, joten ethän epäröi jättää tarjouspyyntöä, niin ammattilaisemme tulevat antamaan ilmaisen tarjouksen.

Tiili- ja peltikaton pesu ja sammaleen poisto

Alkutyöt

Puhdistus sammaleesta ja liasta alkaa aina sillä, että katolta poistetaan aluksi kaikki irtolika. Sitten on helppo tarkistaa katonkunto ja tarvittaessa vaihtaa esimerkiksi uudet tiilet hajonneiden tilalle. Käsiteltävä katto puhdistetaan tarkistuksen jälkeen painepesurilla oikealla paineella tai harjaamalla. Puhdistuksessa tulee saada irtosammal, jäkälä, sekä levä poistettua mahdollisimman hyvin ennen kemikaalien levitystä

Käsittelyaineen levitys

Kemikaalien levitys suoritetaan matalapaineruiskulla siten, että ainetta on katon jokaisella pinnalla. Seuraavaksi annetaan katon kuivua noin 1-4 päivää ennen seuraavia toimenpiteitä. Mikäli seuraavan 12 tunnin aikana on tiedossa sadetta, niin levitysvaihetta tulee siirtää. Sade laimentaa liosta, jolloin sen teho heikkenee.

Vaikutusaika

Aineet kuivuvat yleensä muutamassa tunnissa levityksen jälkeen ja alkaa vaikuttamaan tiiliin, sekä kasvustoon välittömästi.
Kemikaalien täysi vaikutus saavutetaan neljän päivän kuluessa ja tuote estää sammaleiden kasvua useamman kuukauden ajan. Käsitelty alusta suositellaan uusintakäsiteltävän vähintään, joka toinen vuosi, jotta vältytään kasvuston leviämiseltä.

Tiilikattojen pesuhinnasto

Sammaleen estoaineen
levitys

alk. 5€/m²

Tarjoamme ammattitaitoisen ja tehokkaan katon Biocomb-sammaleenestoaineen levityspalvelun. Huolehdimme siitä, että kattosi pysyy puhtaana ja terveenä pitkään. Aloitamme harjaamalla kattosi suurimmista sammalista, roskista ja muista epäpuhtauksista, jotta saamme levitettyä sammaleenestoaineen mahdollisimman hyvin kattopinnalle. Levitämme Biocomb-sammaleenestoaineen tasaisesti kattopinnalle sumuttamalla tai ruiskuttamalla, ja huolehdimme siitä, että saamme käsiteltyä kaikki mahdolliset alueet, jotka ovat alttiina sammalleen kasvulle. Biocomb on luonnonmukainen ja biologinen sammaleenestoaine, joten se ei vahingoita ympäristöä tai terveellistä kasvillisuutta. Aine vaikuttaa useamman kuukauden ajan.

Tiilikaton pesu, sammaleenesto ja maalaus

ALk 10€/m²

Tarjoamme myös tiilikattojen huoltomaalausta, joka sisältää katon täydellisen puhdistamisen painepesurilla kuumalla vedellä, sekä Biocomb -käsittelyn. Tämä poistaa kaiken näkyvän lian ja kasvuston tiilestä. Puhdistuksen jälkeen käsittelemme katon sammaleenestoaineella, joka tuhoaa sammaleen juuret ja estää uuden kasvuston muodostumista. Lopuksi maalaamme/pinnoitamme kattosi haluamallasi värillä. Katon huoltomaalaus suojaa tiiltä ja parantaa katon kestävyyttä sekä estää vaurioita, kuten vesivuotoja ja sammaleen kasvua pitkällä aikavälillä. Palvelumme sisältää aina myös rännien puhdistuken


Peltikattojen pesuhinnasto

Sammaleen estoaineen
levitys

alk. 5€/m²

Tarjoamme edullista peltikaton puhdistusratkaisua, joka hyödyntää sateen tehokkuutta. Sammaleenestokäsittely poistaa orgaanisen mikrobikasvuston, kuten sammaleen, jäkälän ja levän katolta. Käsittelyaine levitetään katolle ja sade hoitaa loput huuhtaen pois kuolleet kasvustot. Tulokset näkyvät ajan kanssa ja katto puhdistuu tyypillisesti 6-24 kuukauden sisällä käsittelystä. Tämä ratkaisu soveltuu erityisesti peltikatoille, joissa lika on pääosin orgaanista ja kasvustoa on vain vähän. Se voidaan käyttää myös säännöllisesti ennaltaehkäisevänä käsittelynä estääkseen sammaleen ja jäkälän muodostumista. Ennaltaehkäisevä vaikutus riippuu peltikatteen pinnoitteen huokoisuudesta.

Tiilikaton pesu, sammaleenesto ja maalaus

ALk 10€/m²

Tarjoamme nopeaa ja tehokasta peltikaton puhdistusratkaisua käyttäen painepesuria. Pesu poistaa täydellisesti kaiken näkyvän lian ja kasvuston. Tarvittaessa käsittelemme hankalat kohdat erikoispesuaineella ennen painepesua, jotta lika irtoaa helpommin ja varmistamme laadukkaan lopputuloksen. Käytämme lähtökohtaisesti aina lämmitä vettä, joka parantaa pesutulosta. Tämän jälkeen huoltomaalaamme peltikaton valitsemallasi värillä.


4 tärkeintä syytä puhdistaa katto säännöllisesti

Vesivahingot

Huonokuntoinen katto ei suojaa taloa sateelta samalla lailla kuin uusi tai hyvin pidetty katto. Pahimmassa tapauksessa kosteus pääsee rakenteisiin, jolloin talo voi homehtua

Pidennä katon käyttöikää

Säännöllinen puhdistus pidentää kattosi käyttöikää ja ennaltaehkäisee suuria remontteja.

Sammaleen ja muiden mikrobien leviäminen

Sammaleet leviävät hyvin nopeasti, joten ne olisi hyvä hävittää mahdollisimman nopeasti. Sammal haurastuttaa kattomateriaalia, jolloin sen käyttöikä pienenee.

Asunnon arvo

Puhdas katto parantaa kodin yleisilmettä. Vaikka et suunnittele kotisi myyntiä lähitulevaisuudessa, haluat suojata sijoituksesi. Katon pitäminen siistinä ja puhtaana liasta ja roskista on loistava tapa ylläpitää asuntosi arvoa.

Miten toimimme?

tarjous

Voitte jättää meille tarjouspyynnön yhteydenottolomakkeen kautta. Käsittelemme sen 24 tunnin sisällä ja annamme teille kattavan tarjouksen työstä.

yhteinen suunnitelma

Sovimme urakalle aikataulun, sekä työn toteutustavan ja käymme läpi työturvallisuuteen liittyvät seikat. Yksityiskohdat joko puhelimitse, sähköpostilla tai kohteessa.

Työn toteutus

Toteutamme työn suunnitelman mukaisesti. Huolehdimme siitä, että kohde jää puhtaaksi, eli viemme roskat pois ja suojaamme esimerkiksi seinät ja terassit tarvittaessa. Lopuksi pyydämme aina palautetta työstämme.

Miksi katto pitää puhdistaa säännöllisesti?

Jos jätät huomioimatta katon puhdistuksen tai käytät vääriä menetelmäiä, kuten liian tehokasta painepesua, niin pahimmassa tapauksessa vahingoitat kattoa ja jätät sammaleelle ja muille mikrobeille hyvän alustan leviämiselle. Värinmuutos saattaa kadota toistaiseksi, mutta ilman syvempää poistamista oikeilla kemikaaleilla värjäytymät palaavat tyypillisesti uudelleenkasvun vuoksi kuuden kuukauden kuluessa.

Hellävarainen pesumenetelmämme ratkaisee tämän ongelman puhdistamalla katon pinta-alat, mutta se poistaa mikro-organismit, jotka aiheuttavat ongelmia alunperinkin, jolloin saat kestävämpiä tuloksia kuin korkeapainepesulla. Bakteerit eivät vain poistu, vaan saat pidempään kestävän puhtauden, joka melkein säteilee katolta ja ulkopinnalta. Upea tiilikattosi on jälleen ylpeänä esillä, ja kotisi tai yrityksesi on paljon paremmin suojattu sääolosuhteilta ja haitallisilta mikrobeilta.

Rännien puhdistus Turku
Likainen tiilikatto, sekä pestävät aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit

Anna ammattilaisten hoitaa arvokkaiden aurinkopaneelin puhdistus!

Väärät pesuaineet, sekä korkeapaineinen vesi voivat vahingoittaa aurinkopaneeleitasi. Me Turun Painepesu Oy:llä puhdistamme kattosi aurinkopaneelit hellävaraisesti ammattitason välineillä ja kemikaaleilla ympäristöystävällisti. 

Asiakaskokemuksia

5/5
“I started working out at home with the Apexgoal app three months ago and I already see amazing results. I follow the workout plan the app designed for me and it works!“
Patricia J.
5/5
“I love this app! Super intuitive interface and great workout videos. The best thing about it is that I no longer need to go to the gym. Working out from home is so much better.“
James H.
5/5
“I used to go train at the gym for many years, but always got distracted and did not follow any plan. With the app, I’m more focused on my goal and get much better results “
Lora R.

Tarjouspyyntö/
Yhteydenotto

Pyrimme aina vastaamaan yhteydenottoihin 24 tunnin sisällä.