Ketä me olemme?

Luotettava, ammattimainen,
sekä täysin kotimainen
painepesuyritys Turun alueelta.

Yrityksemme sai alkunsa, kun meitä pyydettiin pesemään suvun mökin likaantunut terassi. Työ ei ollut mikään haastava, mutta erittäin aikaa vievä alkeellisilla kalustolla. Työ oli kuitenkin erittäin palkitsevaa, koska oman kädenjäljen näki välittömästi edessään. Terassin omistaja oli myös hyvin kiitollinen puhtaasta ja viihtyisästä lopputuloksesta. 

Terassipesusta motivoituneena pestiin suoraan painepesurilla pihakivetys ja siitä kiivettiinkin nopeasti peltikatolle irrottamaan sammaleet. Katto pestiin perusteellisesti, jolloin siitä saatiin aivan kuin uusi!

Ajatus oman yrityksen perustamisesta ei ehtinyt kauaa kerätä pölyä, sillä olemme yrittäjähenkisiä. Meillä on useamman vuoden kokemus painepesureista, sekä katolla työskentelystä, joten päätös oli helppo.

Turun Painepesu Oy:n yrittäjän Oliver ja Kalle

Yrittäjät

Karl-Erik "Kalle" Aitos

Karl-Erik "Kalle" Aitos

Talous, nettisivut

Kallen vastuualueella on yrityksemme talouspuoli, nettisivujen ylläpito ja markkinointi. Hänet voi myös löytää työmaalta haalarit jalassa auttamassa Oliveria tai kouluttamassa uutta henkilökuntaa.

Oliver Mattsson

Oliver Mattsson

Painepesu

Oliver on Turun Painepesu Oy:n työmyyrä. Hänet löytääkin useimmiten painepesuri kädessä katolta. Hänellä on erittäin laaja kokemus kattotöistä, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä!

Intohimomme on täydellisyyden tavoittelu. Lupaamme jokaiselle työllemme tyytyväisyystakuun, toki realistisin odotuksin. Emme lupaa kuulta taivaalta, koska tiedämme että kaikkea likaa ei voi saada pois. 

“Parasta pesuhommissa on se, että työn tuloksen näkee heti” -Oliver