fbpx

Leikkipuistojen pesut

Turun Painepesu tarjoaa erikoispalveluna lasten leikkipaikkojen pesua ja desinfiointia. Käyttämällä tehokasta höyrypuhdistusta varmistamme, että leikkipaikat pysyvät puhtaina, turvallisina ja viihtyisinä kaikille perheen pienimmille

Puhtaus houkuttelee leikkimään!

Höyrypesu – tehokasta ja ympäristöystävällistä puhdistusta

Höyrypesu on erinomainen menetelmä lasten leikkipaikkojen puhdistukseen, sillä se poistaa tehokkaasti lian ja bakteerit ilman kemikaaleja. Tämä ympäristöystävällinen ja turvallinen puhdistusmenetelmä takaa, että leikkipaikat ovat paitsi puhtaita, myös turvallisia lapsille.

Estämme tautien leviämistä ja parannamme yleistä hygieniaa

Leikkipaikat voivat olla alttiita erilaisten tautien leviämiselle, koska lapset koskettelevat samoja pintoja ja leikkivät lähekkäin. Turun Painepesun ammattitaitoinen tiimi huolehtii leikkipaikkojen säännöllisestä pesusta ja desinfioinnista, jotta voimme minimoida tautien leviämisen riskiä ja ylläpitää yleistä hygieniaa.

Viihtyisät ja houkuttelevat leikkipaikat

Puhtaat ja hyvin huolletut leikkipaikat houkuttelevat lapsia ja heidän perheitään viettämään aikaa ulkona ja nauttimaan yhdessäolosta. Turun Painepesun palvelut varmistavat, että leikkipaikat ovat miellyttäviä ja viihtyisiä, mikä lisää niiden käyttöä ja parantaa alueen elinvoimaisuutta.

Luotettavaa palvelua kotitalouksille, taloyhtiöille ja kunnille

Turun Painepesu palvelee niin yksityisiä kotitalouksia, taloyhtiöitä kuin kuntien ylläpitämiä leikkipaikkojakin. Olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista palvelua ja tyytyväisyystakuun, jotta voit luottaa siihen, että leikkipaikat ovat turvallisia ja viihtyisiä.

Ota yhteyttä Turun Painepesuun jo tänään ja pyydä tarjous lasten leikkipaikkojen pesusta ja desinfioinnista! Me huolehdimme leikkipaikkojen puhtaudesta, jotta sinä ja lapsesi voitte nauttia turvallisesta